Lions Ninove Open

Charity makes golf even more fun

Maandag 19 september 2022

Wie deelneemt aan de 15de Lions Ninove Open maakt niet alleen kans op één van de mooie prijzen. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar sociale werken van Lions Club Ninove. Met uw deelname steunt u rechtstreeks de werking van De Valier, Schoonderhage, Teledienst en andere….

Wij van Lions Club Ninove willen u dan ook graag verwelkomen op het 15de Lions Ninove Open golftoernooi van maandag 19 september 2022, op Château de la Tournette (www.tournette.com).

Een unieke golfdag

Een uitstekende gelegenheid om samen met uw zakenrelaties, familie of vrienden deel te nemen aan een unieke golfdag in Nijvel. Wij spelen Texas Scramble, plezier verzekerd. U kan individueel inschrijven of per team. Voor de niet-golfers zijn er initiatiecursussen voorzien.

Voor €100, de prijs van een gewone green fee, kan u deelnemen aan de competitie. Elke speler krijgt een gift bag, een lunchpakket met drankjes, de champagne-receptie bij de prijsuitreiking en een collectors-item.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de sociale werken van Lions Club Ninove. Met uw deelname steunt u rechtstreeks de werking van De Valier (Liedekerke), Schoonderhage (Sint-Lievens-Esse – Denderhoutem – Pollare…), Teledienst Ninove en andere….

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen. Hoe meer zielen, hoe groter de steun!

Met golfende groeten,
Jan Van Milleghem – voorzitter

en zijn organiserend comité
Herman Avoux – Hugo Beeckmans – Patrick Raes – Christian Vossen – Koen Meganck

“We maken deel uit van Lions Club International en hebben als doelstelling: ‘actief betrokken te zijn bij het maatschappelijke, culturele, sociale en morele welzijn van de samenleving’. Wij zetten ons op allerlei manieren in voor de gemeenschap: in gebaar, maar ook financiële bijdragen aan goede doelen.”

Jan Van Milleghem, Voorzitter, Lions Club Ninove

Steun mee onze doelen

Het motto van de Lions is “We Serve”.
Maak hier kennis met enkele van onze projecten
die we steunen dankzij de opbrengst van de Lions Ninove Open.

De Valier

De Valier in een notendop

Onze roots liggen in de Oudervereniging, ontstaan in 1969 als antwoord op de noden en behoeften van ouders van een zoon of dochter met handicap. Centraal stond toen al de geïntegreerde zorgvoorziening, waar ouders en naaste familie zich engageerden. De Valier koos later bewust voor een kleinschalige woonopvang, geïntegreerd in de lokale woon- en leefgemeenschap van Liedekerke.

Website De Valier

Schoonderhage VZW

Kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning

Schoonderhage vzw is een door het VAPH vergunde zorgaanbieder. Wij staan garant voor een brede waaier aan zorg en ondersteuning aan volwassen personen met een mentale handicap: van intensieve woonondersteuning over dagbesteding tot begeleid werk.

De ondersteuning wordt georganiseerd in de regio’s Herzele, Ninove, Haaltert, Denderleeuw en Aalst, verspreid over 10 locaties. Dit garandeert kleinschaligheid en maakt inclusie mogelijk.

Website Schoonderhage VZW

vzw Teledienst

Arm in arm voor gelijke kansen

Vzw Teledienst Ninove zet zich in voor alle mensen die om één of andere reden geen of onvoldoende beroep kunnen doen op professionele hulpverlening en die bovendien ook niet kunnen steunen op mantelzorg van de onmiddellijke omgeving.

Sinds vzw Teledienst Ninove officieel erkend is als vereniging waar armen het woord nemen, wordt de visie op scherp gesteld wat betreft de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.

Website Teledienst Ninove

Lions Ninove Open Sponsors

Schrijf nu in

Schrijf je nu in

Wij kijken ernaar uit jou te mogen verwelkomen. Hoe meer zielen, hoe groter de steun!