hallo

Wij nodigen u uit

Als u dit jaar deelneemt aan de 14de Lions Ninove Open maakt u niet alleen kans op één van de mooie prijzen. De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar sociale werken van Lions Club Ninove. Met uw deelname steunt u rechtstreeks de werking van De Valier (Liedekerke), Schoonderhage (Sint-Lievens-Esse, Denderhoutem, Pollare), Teledienst (Ninove) en andere….

Wij van LIONS CLUB NINOVE willen u dan ook graag verwelkomen op het 14de Lions Ninove Open golftoernooi van vrijdag 9 oktober 2020, op Château de la Tournette (www.tournette.com).

Een uitstekende gelegenheid om samen met uw zakenrelaties, familie of vrienden deel te nemen aan een unieke golfdag in Nijvel. Wij spelen Texas Scramble, plezier verzekerd. U kan individueel inschrijven of per team van drie.

Voor 100€, de prijs van een gewone green fee, kan u deelnemen aan de competitie. Elke speler krijgt een gift bag, een lunchpakket met drankjes, de champagne-receptie bij de prijsuitreiking en een collectors-item.

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de sociale werken van Lions Club Ninove. Met uw deelname steunt u rechtstreeks de werking van De Valier (Liedekerke), Schoonderhage (Sint-Lievens-Esse – Denderhoutem – Pollare…), Teledienst Ninove en andere….

Wij kijken ernaar uit u talrijk te mogen verwelkomen. Hoe meer zielen, hoe groter de steun!

Met golfende groeten,
Kristof De Roy – voorzitter

en zijn organiserend comité
Herman Avoux – Koen Meganck – Luc Missinne – Patrick Raes

INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan via e-mail naar lionsninove@smartdoc.eu of via ons online inschrijvingsformulier met vermelding van voornaam, naam, handicap en gsm.

Uw betaling verwachten we vòòr 1 oktober 2020 (late beslissers betalen ter plaatse)
op rekeningnummer BE02 2930 1418 9640 (Lions Club Ninove)
met vermelding 14de Lions Ninove Open.

Totaalbedrag = (aantal spelers x € 100)

Time before tee off
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Gesponsord door